Üzemeltető: Jape Vadász Kft.
Cím: 2030 Érd, Tömösi utca 16.
Adószám: 23284850-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 145791

FIGYELEM! A termékeink jellegéből fakadóan a japevadasz.hu weboldal NEM WEBÁRUHÁZ! A Jape Vadász Kft. által forgalmazott termékek az oldalon megtekinthetők, kosárba gyűjthetők. A rendelés leadása csupán a kiválasztott termékek összekészítését és a raktárkészlet ellenőrzését segíti elő, de a termékeket minden esetben CSAK SZEMÉLYESEN, A SZÜKSÉGES ENGEDÉLYEK BEMUTATÁSÁT KÖVETŐEN vehetők át, előre egyeztetett időpontban. Postázást, futárral történő kézbesítést semmilyen esetben sem vállalunk!

Azzal, hogy belép a japevadasz.hu webhely valamelyik oldalára, automatikusan elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer szolgáltatásainak.

Az oldalunkon található árak csak tájékoztató jellegűek, kötetlenek, és bizonyos esetekben a megadottól eltérhetnek. A feltüntetett árak forintban vannak megadva és tartalmazzák az áfa-t.

Felhasználói profilok:
A japevadasz.hu oldalain illetve a hozzá kapcsolódó weboldalak bármelyikén három különböző felhasználói profilt különböztetünk meg.

Vendég:
Vendégek azon személyek, akik az oldalt regisztráció nélkül tekintik meg.

Látogató:
Látogatónak minősül minden olyan vendég, aki rendelkezik a japevadasz.hu oldalaihoz érvényes regisztrációval. A Látogató hozzászólhat a cikkekhez, valamint szavazhat a bejegyzésekre, terméklistát készíthet össze.

Adminisztrátor:
Adminisztrátornak minősül minden olyan vendég, aki tartalmat jelenít meg az oldalon, valamint felügyeli a portál működését.

Az érvényes regisztrációval rendelkező Látogatókat és a Adminisztrátorokat együttesen Felhasználóknak nevezzük.

Szolgáltatás
A szolgáltatást a Jape Vadász Kft. (a továbbiakban „Szolgáltató”) nyújtja a leí­rt feltételekkel. A belépéssel a Felhasználók ezeket rájuk nézve kötelezően elfogadják. A szolgáltatást a Vendégek és a Felhasználók egyaránt csak saját felelősségükre használhatják. Minden Felhasználó felelős a felhasználói nevével végrehajtott műveletekért, valamint az azt védő jelszó biztonságban tartásáért. A jelszó elvesztéséből eredő károkért, esetleges visszaélésekért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből vagy leállásából eredő esetleges károkért.

Szerzői Jogok
A Jape Vadász Kft. fenntart minden, a portál (weboldal) bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A Jape Vadász Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portálon található egészének vagy részeinek szöveg, fotó, videoanyag feldolgozása és értékesítése.A portálról híreket, riportokat, videókat, írásokat, valamint képanyagot átvenni,bemásolni, leközölni vagy nyomtatott formában megjelentetni csak is kizárólag a portálra való egyértelmű hivatkozással lehet. A honlapunkon található tartalmak (fotó, videó, publikáció) szerzői jogvédelem alatt állnak. A Felhasználók által a szolgáltatásba felvitt összes adatot tartalomnak nevezzük, beleértve a létrehozott oldalakat, aloldalakat, szövegeket, képeket, videókat, cikkeket illetve hozzászólásokat.A japevadasz.hu alatt megjelenő tartalmakat részben a Felhasználók töltik fel, azokért ők vállalják a felelősséget, a Szolgáltató nem. A Szolgáltató rendszeresen feltölt saját készítésű videókat, ezek másolása szigorúan tilos! A Felhasználóka japevadasz.hu alá csak olyan tartalmakat tölthetnek fel, amik nem sértik harmadik fél szerzői, valamint személyiségi jogait. A Felhasználók nem tárolhatnak a japevadasz.hu szerverén szerzői jog védelme alá tartozó fájlokat, információkat.

TILOS, és törlése kerül minden olyan beküldött tartalom, mely:

– jogszabályba ütköző fegyvert, lőszert, tevékenyseget mutat
– jogdíjas tartalommal bír

A Szolgáltatónak jogában áll a feltöltött tartalmak teljes egészének vagy azok egyes részeinek más formában történő megjelení­tése (például egyéb internetes oldalakon, újságokban, ajándéktárgyakon, stb.) A megjelení­tés lehetőség szerint a forrás megjelölésével történik.

A Felhasználók a fent emlí­tett tartalmi jellegű felhasználásra vonatkozó jogon túl engedélyt adnak a Szolgáltatónak a tartalmak szolgáltatásban történő kezeléséhez elengedhetetlen műveletekre (tárolás, másolás, terjesztés, közvetí­tés, megjelentetés, szerkesztés, tördelés, formázás, stb.) Az átengedett felhasználási engedélyeket a szolgáltatás igénybevételének megszűnése nem érinti, í­gy az átengedett felhasználási jogok kiterjednek az időközben törölt, de a Szolgáltató által esetlegesen archivált tartalmakra is. Ezen jogot a Szolgáltató továbbadhatja a vele közvetlen vagy közvetett kapcsolatban álló alvállalkozói számára is.

A Felhasználó nem tölthet fel a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat, valamint nem helyezhet el az oldalakon olyan kódot, amely befolyásolhatja a japevadasz.hu vagy a többi olvasó rendszerét.A Szolgáltató fenntartja a jogot minden olyan felhasználó, valamint annak videói, bejegyzései, hozzászólásai azonnali eltávolí­tására, aki a szolgáltatást destruktí­v módon használja, a közösséget rombolja, spam-el, vagy spam-jellegű tartalmat tesz közzé.Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján a Szolgáltató nem köteles a cikkek, bejegyzések valamint a hozzájuk tartozó hozzászólások moderálására, tartalmuk ellenőrzésére, szerkesztésére. A Felhasználó a szolgáltatás igénybevételével hozzájárul, hogy amennyiben az általa elhelyezett tartalom bármely vonatkozásában jogsértő vagy sérti a Szolgáltató érdekeit, akkor a Szolgáltató azt jogosult törölni, módosí­tani. A japevadasz.hu oldalain megjelenő tartalom (beleértve az aloldalakat, blogokat, szövegeket, képeket, videókat, bejegyzéseket, hozzászólásokat, programokat, struktúrát, adatszerkezetet, eljárást, stb) másolása, terjesztése csak és kizárólag a szellemi tulajdonos hozzájárulásával történhet. A japevadasz.hu laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakí­tását nemzetközi és magyar törvények védik.

Személyes adatok kezelése

A japevadasz.hu rendszerébe történő regisztráláskor a Felhasználónak – többek közt – az e-mailcí­mét is meg kell adnia. A Felhasználók e-mailcí­mét harmadik félnek nem adjuk át a Felhasználó hozzájárulása nélkül.

Reklámok
A Szolgáltató az oldalakon szöveges reklámot, bannert, vagy más reklámelemet helyezhet el. Az ilyen reklámokból történő esetleges bevételek csak és kizárólag a Szolgáltatót illetik meg.

Egyebek
A felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosí­tásokról a Felhasználók értesí­tést kapnak a változtatás utáni első belépéskor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.