Kedves Érdeklődő!

Engedd meg, hogy köszöntselek az oldalunkon és pár sorban bemutassam a JAPE Vadász Kft-t, filozófiánkat, céljainkat.

A JAPE Vadász Kft 2011-ben alakult. Vállalatunk tulajdonosai kizárólag magyar természetes személyek. Mindannyian kedveljük a természetet, sportot, vadászatot, lövészetet. Ez ihlette meg anno a cégalapítást ötletét. Én éppen úgy, mint kollégáim, aktívan részt veszek a magyar sportlövész életben, emellett szenvedélyes vadász is vagyok. Az évek alatt megszerzett tapasztalataim segítségével nagyban hozzá tudok járulni ahhoz, hogy az általunk forgalmazott termékek a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljenek.

Nagyon fontos számunkra, hogy ügyfeleink részére csak és kizárólag nagyon jó minőségű termékeket értékesítsünk, ezért a termékpalettánk is csak az általunk kipróbált és megfelelőnek ítélt termékekből áll össze. Vállalatunk végzi a szlovák ZVS, az angol HULL, az olasz CHEDDITE, PEGORARO, NORTHWEST és a BASCHIERI & PELLAGRI lőszerek, a szintén olasz EUROTARGET és az angol CCI korongok (agyaggalambok), a lett DUPLEKS speciális gyöngygolyók, valamint az olasz RIZZINI fegyverek kizárólagos magyarországi forgalmazását, ami lehetőséget ad számunkra, hogy kiváló ár- és értékarányú termékkel lássuk el a magyarországi felhasználókat.

Célunk, hogy munkánkkal megteremtsük a lehetőséget, hogy a sportoláshoz, vadászathoz és a szórakozáshoz megfizethető áru termékeket nyújtsunk, ezeket mindenki számára elérhetővé tegyük. Ugyanakkor nyitottak és elkötelezettek vagyunk a lövészsport népszerűbbé tétele iránt is.

Köszönöm, hogy elolvastad e rövid gondolatsort és megtiszteltél minket a figyelmeddel!

Durkó János
Ügyvezető

durko-janos graf-peter
 +36 70 33 44 885 +36 20 32 38 447

One thought on “Magunkról

  1. jakoloter says:

    Tisztelt uram!
    Egy újonnan nyílt lőteret üzemeltetünk. Èrdeklődni szeretnék a cci korong áráról, illetve a vásárlási feltètelekről. Tájékoztatását előre is köszönöm!
    Tisztelettel. Torkos Marianna

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük